Bekijk hier onze feestfolder

Contacteer ons via 02 306 33 09 of [email protected].

Slagerij & traiteur Stier

Slagerij & traiteur Stier is dé slagerij in Lennik en de omliggende regio.

Onze feestfolder

Thema's

We hebben altijd iets te vieren

Bij Slagerij & traiteur Stier geloven we dat er het hele jaar door reden is om te vieren. Daarom werken we met verschillende thema's om je inspiratie te bieden voor al je feestelijke gelegenheden. Of je nu een borrel, verjaardag, BBQ, kerstfeest, nieuwjaarsviering of een andere feestelijkheid plant, bij ons ben je aan het juiste adres voor alle inspiratie die je nodig hebt.

Een feestelijke gelegenheid vergt veel planning en creativiteit. Daarom bieden we een breed scala aan thema's die je kunnen helpen bij het vormgeven van je evenement. Of je nu op zoek bent naar een gezellige winterse sfeer, een zomerse BBQ-vibe, een elegante kersttafel of een knallend nieuwjaarsfeest, we hebben ideeën en suggesties om je te inspireren.

Of je nu zelf aan de slag wilt gaan met de ideeën die we bieden, of dat je liever gebruikmaakt van onze uitgebreide cateringdiensten, wij staan voor je klaar. We hebben de expertise en ervaring om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van je feest, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en budget.

Bij Slagerij & traiteur Stier willen we dat elke feestelijke gelegenheid speciaal is. We nodigen je uit om bij ons langs te komen en te ontdekken hoe onze thema's je kunnen inspireren en je feestelijke ideeën tot leven kunnen brengen. Laat ons je begeleiden bij het creëren van een unieke en memorabele ervaring voor jou en je gasten.

Onze feestfolder